25.01.2013

Targ Valentine's Day - 13-14 Februarie - The Vintage Pub

Lovers Lovers.... ShOOka has a surprise for you all!

Va asteptam la Targ-ul de Valentine's Day la The Vintage Pub in Centrul vechi, in zilele de 13 si 14 Februarie 2013 incepand cu orele 13:00. Vom avea multe multe surprize si lucruri frumoase de unde veti putea alege un cadou plin de iubire pentru cei dragi voua.

Mai jos gasiti si un mic articol de presa scrisa de organizatorii targului.

Love Necklaces - 15 RON


**********************


 
“Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru INDRAGOSTITI”
Editia a II-a
13 -14 februarie , The Vintage PUB
Suntem siguri ca nu uitati niciodata sa va aratati afectiunea fara de cel iubit! Exista insa o zi pe an care face ca sentimentul de iubire sa fie sarbatorit mai frumos decat oricand.
Evident vorbim despre Valentine’s Day, o zi speciala devenita deja traditie pentru indragostitii si cuplurile de orice varsta. Si, pentru ca dorim sa o celebram asa cum se cuvine, va invitam la targul de “Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru indragostiti”, eveniment de unde puteti alege cadouri unice, de negasit in mall-uri sau supermarketuri.
Art Nation Media si Mercada Communication va invita asadar pe 13 - 14 februarie la The Vintage PUB (Centrul Vechi – Str Smardan nr. 43) intre orele 13:00 – 19:00 sa profitati de experienta unor clipe deosebite de shopping, create de diversitatea celor mai inedite daruri, special buchisite, lucrate cu minutiozitate si dragoste de participantele la acest targ.
Bijuterii handmade pretioase, haine si obiecte vintage, cosmetice, accesorii sau decoratiuni incitante si multe alte surprize – toate acestea vor transforma The Vintage Pub in cea mai potrivita locatie de cumparaturi. Pe parcursul celor doua zile, de la ora pranzului si pana spre seara, indragostitii de toate varstele vor fi asteptati in cadrul cel mai romantic al centrului vechi din capitala pentru alegerea cadoului ideal. Evenimentul este dedicat deopotriva doamnelor, domnisoarelor si domnilor, intrarea este libera, iar atmosfera imbie cu aroma dulce a dragostei.
Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TargHandmade sau pe www.mercada.ro. Va asteptam cu drag!

20.01.2013

Comenzi Speciale si mai multe papioane....

Zilele trecute am rausit sa facem cateva papioane si cateva comenzi speciale speciale de tot!!

Papion Mikey Mouse - 35 Lei

Papion Floral - 30 Lei

Papion Emerald Velvet- 35 Lei

Papion Golden Lace & Velvet - 35 Lei

Papion Pink Panther  - 30 Lei

Papion Purple Lace - 35 Lei

Papion Vintage Blues- 30 Lei

16.01.2013

Special Order: Muffin Headband

Saptamana aceasta am avut o comanda speciala pentru o bentita de par .... cu o briosa uriasa din fetru!
Ne-am chinuit ceva cu, cusutul dar am rausit sa facem doua variante! Rausite nu?

Muffin cu M&Ms :D

Muffin cu crema de vanilie :))

15.01.2013

Papioane Papioane Papioane ....

In incercarea de a fii cat mai trendy, ShOOka va prezinta colectia proaspata de Papioane....

Veti gasi toate culoriile, marimile si texturile posibile si....imposibile!
Va prezint cateva dintre produsele din colectie si va invit sa ne urmariti pe pagina noastra de facebook ShOOka Design !

Desigur acceptam si comenzi personalizate, ia sa vedem pana unde va duce imaginatia? 

O sa va facem si o surpriza in curand....doar un pont: multe multe tinte si sclipici!!







Expozitia ShOOka continua la Beautyferia Spa Centre

ShOOka va asteapta cu multe lucruri surpiza la Expozitia de Handmade in cadrul Centrului Spa Beautyferia.

Vom avea o mica prezentare a produselor la Beautyferia, in cadrul evenimentului: Colocviu de Dezvoltare Personala cu subiectul Schimba-ti perspectiva pentru a-ti schimba viitorul - toti ne-am nascut bogati,  ce va avea loc pe data de 27 Ianuarie 2013 de la orele 11:00.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului pe facebook:

Swap de Craciun cu Revista Atelierul

Salutari ShOOka Lovers!

Inca o experienta foarte placuta cu revista Atelierul la a treia editie la care particip cu ShOOka Design.

Am muncit din greu sa pot face ceva pe plac parteneri mele de swap Daniela Mihaescu, care a fost la prima ei editie de swap. Am vrut sa-i las o impresie cat mai buna, asa cum mi s-a intamplat mie la prima mea editie cu Anky (Bo3mia).

Am aflat ca ii place "stilul rustic, lemnul, lana, fotografiile alb-negru, formatia Queen, marea si oamenii ,, frumosi" din ale caror maini ies lucruri care-mi incanta sufletul..."
Asa ca m-am pus pe treaba si i-am confectionat niste cercei candelabru in stilul ShOOka, cu margele de lemn, pom poms rosii din lana si alama aurit, dar si o decoratiune de brad in forma de inimioare din lemn cu dantela si pom pom rosu...asa in spirit de sarbatoare! Sper din tot sufletul ca i-a placut acest mic cadou.






Eu la randul meu am primit un cadou superb de la Crista Oiegas, plus o scrisoare foarte emotonanta din parta ei, unde imi povestea cat de mult s-a gandit la mine facand aceste lucrusoare minunate si cat de nervoasa era gandindu-se daca o sa imi placa! Glumesti? Au fost superbe, coronitele le-am pus pe usa, si brosa fundita din dantela si-a gasit locul pe sacoul meu favorit!


Iti multumesc tie Crista si echipa Revista Atelierul pentru un swap minunat!

Si astaptam cu nerabdare editiile urmatoare!

Va pup!