25.01.2013

Targ Valentine's Day - 13-14 Februarie - The Vintage Pub

Lovers Lovers.... ShOOka has a surprise for you all!

Va asteptam la Targ-ul de Valentine's Day la The Vintage Pub in Centrul vechi, in zilele de 13 si 14 Februarie 2013 incepand cu orele 13:00. Vom avea multe multe surprize si lucruri frumoase de unde veti putea alege un cadou plin de iubire pentru cei dragi voua.

Mai jos gasiti si un mic articol de presa scrisa de organizatorii targului.

Love Necklaces - 15 RON


**********************


 
“Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru INDRAGOSTITI”
Editia a II-a
13 -14 februarie , The Vintage PUB
Suntem siguri ca nu uitati niciodata sa va aratati afectiunea fara de cel iubit! Exista insa o zi pe an care face ca sentimentul de iubire sa fie sarbatorit mai frumos decat oricand.
Evident vorbim despre Valentine’s Day, o zi speciala devenita deja traditie pentru indragostitii si cuplurile de orice varsta. Si, pentru ca dorim sa o celebram asa cum se cuvine, va invitam la targul de “Zdranganele, briz-brizuri si alte bucurii pentru indragostiti”, eveniment de unde puteti alege cadouri unice, de negasit in mall-uri sau supermarketuri.
Art Nation Media si Mercada Communication va invita asadar pe 13 - 14 februarie la The Vintage PUB (Centrul Vechi – Str Smardan nr. 43) intre orele 13:00 – 19:00 sa profitati de experienta unor clipe deosebite de shopping, create de diversitatea celor mai inedite daruri, special buchisite, lucrate cu minutiozitate si dragoste de participantele la acest targ.
Bijuterii handmade pretioase, haine si obiecte vintage, cosmetice, accesorii sau decoratiuni incitante si multe alte surprize – toate acestea vor transforma The Vintage Pub in cea mai potrivita locatie de cumparaturi. Pe parcursul celor doua zile, de la ora pranzului si pana spre seara, indragostitii de toate varstele vor fi asteptati in cadrul cel mai romantic al centrului vechi din capitala pentru alegerea cadoului ideal. Evenimentul este dedicat deopotriva doamnelor, domnisoarelor si domnilor, intrarea este libera, iar atmosfera imbie cu aroma dulce a dragostei.
Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TargHandmade sau pe www.mercada.ro. Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu