04.04.2013

Beauty&Wellness Fair – @ The Vintage Pub

Beauty&Wellness Fair@ The Vintage Pub
Stay Fit&Healty! - 6,7 Aprilie

Vino in The Vintage Pub pt a sarbatori impreuna Ziua Mondiala a Sanatatii! Beauty & Wellness Fair este primul targ dintr-un lung sir de evenimente menite sa promoveze un stil de viata sanatos!
Va asteptam sa va delectati cu dulciuri bio din fructe deshidratate, ceaiuri si miere naturala, produse cosmetice bio, oferte ale unor renumite sali de fitness&spa din Bucuresti, demonstratii de jangoo jumps, aerobic si multe alte surprize!
Scopul principal al targului este promovarea unui stil de viata sanatos dar si  promovarea produselor bio autohtone. Ne propunem sa oferim suportul necesar  producatorilor  autohtoni de produse naturale sa se pozitioneze pe piata, urmand ca aceste targuri sa se organizeze cu o frecventa lunara.
Beauty & Wellness Fair este targul sanatatii tale, fiind dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa se simta frumoase, sa se mentina mereu tinere si in forma maxima, sa incerce noi produse cosmetice bio, produse naturale, si sa se rasfete cu cele mai chic coafuri oferite cadou de catre partenerii nostri. Este targul sanatatii a al inceputului de primavara!

Va invitam in acest weekend, pe 6 si 7 Aprilie, in The Vintage Pub, intre orele 12:00 – 19:00 pentru a invata cum sa avem o viata frumoasa si sanatoasa!
Intrare libera!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu