15.04.2013

Fashion and Fascination Fair - 20 & 21 Aprilie - The Vintage Pub

Data: 15  aprilie  2013
Fashion and Fascination Fair
           The Vintage Pub20, 21 Aprilie
 
Fashion and Fascination Fair te invita sa patrunzi in lumea fascinanta a artei si sa experimentezi un alt fel de targ! Un targ  menit sa iti rasfete toate simturile , adresat persoanelor pasionate de tot ceea ce inseamna un produs de calitate, realizat manual, fie ca e vorba de un colier, o piesa vestimentara sau un obiect decorativ.
 
Prin intermediul acestui targ sustinem tinerii artisti romani care vor sa isi  faca cunoscute  propriile creatii, multe dintre colectiile care vor fi expuse fiind realizate  special pentru acest targ.
 
Va asteptam cu papioane vesele, tricouri colorate, bijuterii din pietre pretioase, semipretioase si tot felul de accesorii pictate manual pentru a da un plus de culoare primaverii! Pe langa haine si accesorii, va intampinam cu produse de infrumusetare bio, ingrijire corporala precum si cu multe surprize de la partenerii nostri. Momentul dulce al evenimentului va fi oferit de Mummy's Yummys!
 
Printre expozantii care si-au confirmat participarea se numara: Florentina si Lavinia Nistor Design , Handmade By Pislaru, Romanita Blanca Cires, Ionut Marin, Popescu Anca, Gi Atelier, Gameart,  Ilustil, Acrylic Art Ralu, Shooka Design, Oana Stroici Atelier, Mirela Dafina si Bratara Ta.
 
 Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu